.A.S.A Magyarország Kft.

Az A.S.A. vállalatcsoport cégei teljes körű hulladékgazdálkodási szolgáltatást nyújtanak települések, intézmények, ipari és kereskedelmi létesítmények számára.

Duna Recycling

Hulladékelszállítás terén stratégiai partnerünk a Duna Hulladékhasznosító - jellemzően papír-, fólia-, és PET palackok begyűjtésével, felvásárlásával és hasznosításával foglalkoznak, fő profiljuk az ipari és kereskedelmi szegmensek hulladékmentesítése, elsősorban Budapest és környékén.

ELTE EKSZ

Egyetemisták a környezettudatos szemléletért.

Hulladékból Termék Kiállítás

Minden amit az újrahasznosításról és a hulladékról tudni kell!

Meva Magyarország

A MEVA-HU Kft közel egy évtizede a környezetvédelemmel kapcsolatos termékeket értékesít. Árukínálatunk kiterjed a kommunális és veszélyes hulladékok gyűjtésére szolgáló edényekre, emellett széleskörű áruválasztékkal rendelkezünk az Olajgazdálkodás, a Raktározás, a Műhelyfelszerelés, az Anyagmozgatás és a Kültéri felszerelések területén.

ÖKO-Pack

Ismeretterjesztő weboldal az újrahasznosítástól a megelőzésig. Ismerd meg mi folyik a színfalak mögött és légy Te is Zöldgalléros! 

 

http://www.okopack.hu

Saubermacher

A Saubermacher megbízható és szakértő partner minden hulladékgazdálkodási kérdésben. Személyre szabott megoldásokat és teljes körű szolgáltatást kínál, végigkísérve a hulladék útját a keletkezés helyétől az ártalmatlanításig, illetve újrahasznosításig, mindeközben szem előtt tartva a környezet védelmét és a törvényi előírásokat.

Zöldbolt

Az online ökoáruház, környezetbarát termékek.

Zöldövezet társulás

A Recobin Kft. partnere és koordinátora a rendezvényi szelektív hulladékgyűjtés megszervezésében a Zöldövezet Társulás.

Zöldpolc Ökoáruház

A magyar „zöld” minihipermarket.